Toimimme myös Jaalassa ja Keltissä

Jaalan aurinkoisessa mökkipitäjässä on yksi tankkauspisteistämme osoitteessa Jaalantie 299, 47710 Jaala. Jaalan tankkauspisteen yhteydessä Niina ja Jussi Pusa pitävät kahvilaa nimeltä Pusan Herkut. Pusan Herkkujen tarjontaan kuuluu maittavat leivonnaiset ja pikkusuolaiset. Vähän suurempaan nälkään löytyy myös makkaraperunoita ja muita erilaisia koreja. Keittolounaskin on tarjolla keskiviikkoisin ja torstaisin. Kesäisin Pusat järjestävät motoristi iltoja aina keskiviikkoisin ja paistavat maan mainioita lettuja nälkäisille motoristeille. Parhaimmillaan paikalla on ollut toista sataa moottoripyörää yhden keskiviikkoillan aikana.
Lisätietoja: Facebook Pusan Herkut.

Keltissä sijaitsee meidän kolmas tankkauspisteemme osoitteessa Helsingintie 408, 45740 Kuusankoski. Keltin aseman erikoisuutena on suoraan mittarista tankattava 4t pienkonebensa. Pienkonebensa on valmistettu käytettäväksi kaikenlaisissa nelitahtimoottoreissa. Lähes hajuton ja puhtaasti palava pienkonebensa on nappivalinta esimerkiksi ruohonleikkuriin, puutarhakoneeseen, veneeseen tai vaikkapa aggregaattiin. Se sopii erinomaisesti myös autojen, moottoripyörien ja muiden nelitahtimoottoreiden kausisäilytykseen. Hajuttomampi ja vähäpäästöisempi pienkonebensa tekee työskentelystä mukavampaa ja terveellisempää. Veneilijät arvostavat hajuttomuutta varsinkin kalastuksessa, jolloin pakokaasu haisee ikävästi nenään koko reissun ajan. Myös hajuherkille tuote on mainio, koska jo tankkausvaiheessa hajut ja höyryt jäävät huomattavasti pienemmiksi. Erinomaisen säilyvyyden vuoksi pienkonebensaa kannattaa käyttää kaikissa laitteissa, jotka jäävät seisomaan pidemmäksi aikaa ,esimerkiksi talven yli. Viimeistään syksyn viimeinen tankillinen vaikkapa harrasteautoon tai moottoripyörään kannattaa täyttää meillä pienkonebensalla. Pienkonebensamme poikkeaa normaalista bensiinistä koostuen lähes 100% parafiineista ,eikä se näin ala ajan myötä hartsiintumaan ja hapettumaan tankissa niin kuin normaali bensa.

Keltin tankkauspiste on Kymen Paviljongin pihassa, jossa on maittava lounas ja ala carte. Kymen Paviljongissa on myös Pentikin myymälä.

Lisätietoja: www.kymenpaviljonki.fi.